Who's Next Records

WHO'S NEXT NIEUWS 2008

03-10-08 GIOVANCA, ELIZE EN DENNIS ZETTEN ZICH IN VOOR MEIDEN IN ONTWIKKELINGSLANDEN

DennisOp 25 oktober start om 18.05 uur de 6-delige serie ‘Because I am a Girl’ bij MTV. In de serie is te zien hoe de zangeressen Giovanca, eliZe en Dennis zich samen met drie Nederlandse meiden inzetten om een toekomstdroom van een meisje in een ontwikkelingsland te verwezenlijken.

Dennis bouwt samen met de meiden een jongerencentrum, op een Filippijns eiland zodat er ook in dat dorp goede voorlichting wordt gegeven op het gebied van kinderhandel, kindprostitutie en kindslavernij. Giovanca zorgt samen met Ashley voor zendtijd op diverse lokale radiostations in Sierra Leone zodat Harriet, die nauw betrokken is bij het project ‘Child Rights Watch’, meer jongeren in Sierra Leone kan inlichten over hun rechten en hoe ze in actie kunnen komen tegen geweld.

Elize heeft samen met Charlotte Colombiaanse jongeren gesproken over tienerzwangerschappen. Samen pimpten ze een theateroefenruimte waar seksuele voorlichting aan jongeren wordt gegeven via theater en zang. Samen met lokale deelneemster Edna, componeerde ze een lied wat gebruikt gaat worden voor de theatervoorstellingen. Het tv-programma is onderdeel van de ‘Because I am a Girl’-campagne van kindgerichte ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland wat aandacht vraagt voor de achtergestelde positie van meisjes wereldwijd.

Kijk naar de belevenissen van deze 3 teams bij MTV vanaf 25 oktober iedere zaterdag om 18.05 (hh zondag 10.45 uur)


01-10-08 DENNIS WERKT AAN NIEUW ALBUM

DennisOp dit moment is Dennis druk bezig met het schrijven en opnemen van haar tweede album. Hou deze site en www.thisisdennis.com in de gaten voor het laatste nieuws!


NIEUWS ARCHIEF

2007
2006
2005
2004

- terug naar top -