Who's Next Records

WHO'S NEXT NIEUWS 2007

17-11-07 DENNIS OP VRIENDEN VAN AMSTEL

dennis9 dagen lang zal Dennis te zien zijn op de Vrienden van Amstel live in Ahoy Rotterdam. Samen met andere artiesten zal zij een spetterende show neerzetten op 24, 25, 26, 27, 30, 31 januari en 1, 2 & 3 februari. Kaartverkoop via Ticket Service 0900 - 300 1250 of www.ticketservice.nl.
Check www.vriendenvanamstel.nl en www.thisisdennis.com voor meer informatie


20-10-07 NIEUWE SINGLE DENNIS

dennisVanaf 5 november ligt de nieuwe single van Dennis - Dragonfly in de winkels. Tevens te downloaden via alle grote websites. De clip is te zien vanaf 25 okotber op www.youtube.com.


20-10-07 NOMINATIE DENNIS TMF AWARDS!

dennisDennis is genomineerd voor een nieuwe catagorie op de TMF Awards namelijk de Marco Borsato award. Op zaterdag 27 oktober zal de uitreiking zijn en bekend worden of zij heeft gewonnen. Stem op Dennis via www.tmfawards.nl of check www.thisisdennis.com voor meer informatie.


2-9-07 NIEUWE SINGLE DENNIS

dennisVanaf 6 augustus ligt de nieuwe single Bubblegum in de winkels. De single bevat ook live beelden van haar spetterende albumpresentatie 16 april jl.
www.freerecordshop.nl
www.musicstore.nl


2-9-07 DENNIS OP PLAYLIST 3FM, QMUSIC EN TMF!

dennisBubblegum hoor en zie je regelmatig voorbij komen op TMF en radio. Nu dan ook op de playlist bij 3FM, qmusic, TMF. De single is tevens te downloaden via alle grote portals o.a.:www.radio538.nl, www.musicstore.nl en op I-tunes.


30-8-07 ACTIE DENNIS

dennisMaak een filmpje van je favoriete Bubblegum moment met de singlehoes in beeld. Zet hem op YouTube en mail de link naar dennis_bubblegum@live.nl
Op 26 oktober kiest Dennis het leukste filmpje uit. De maker van het winnende filmpje wordt beloond met een digitale camera.
Check voor meer info: www.thisisdennis.com


6-6-07 TOUCHIN' TONGUES DE HELE WEEK BIJ STENDERS

touchin tonguesIn het kader van de Stenders aktie Indecent Proposal is Touchin' Tongues de gehele week tussen 12.00 en 14.00 uur te gast in de studio bij Radio 3FM.
Van maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni kunnen zij iedere dag hun single qua airplay winnen. Touchin' Tongues weet nog niets over de (R)obdrachten die Stenders gaat verzinnen. De ene keer is het iets dat je ter plekke in de studio kunt vervullen en soms moet je er even voor naar buiten. Tijdsdruk is vaak het sleutelwoord.


4-6-07 WIN EEN I-POD MET DENNIS

dennisWil je een I-pod winnen? Check de sites van Dennis! www.thisisdennis.com en www.thisisdennis.hyves.nl en www.myspace.com/thisisdennismusic.
Daar vind je ook het laatste nieuws over de optredens en de hit-single Today.


1-6-07 DENNIS IN DE FRET

dennisHet album van Dennis is besproken in de Fret! Lees het hier.
30-5-07 TOUCHIN' TONGUES IMPONEERT MET CLIP VAN INTERNATIONALE ALLURE

touchin tonguesTouchin' Tongues brengt op 8 juni hun nieuwe single 'Fool' uit. De bijbehorende clip, die de band volledig op eigen kracht heeft gerealiseerd door middel van sponsordeals, is van internationale allure. We zien een aanstekelijk optreden van de band op een flitsend lichtpodium, een perfecte weergave van hoe Touchin' Tongues live op het podium staat: energiek, dynamisch en helemaal op elkaar ingespeeld. De clip is geproduceerd door VenswichFilms, en het super-de-luxe lichtpodium is beschikbaar gesteld door licht- en geluidsbedrijf Lagotronics BV. De clip staat op rotatie bij TMF.


26-3-07 TODAY OP PLAYLIST BIJ 3FM EN TMF MEDIUM ROTATIE

dennisDennis staat met haar nieuwe single 'Today' op de playlist van 3fm! Ook op TMF komt de clip regelmatig voorbij.
Today ligt vanaf 26 maart in de winkels en is nu al te downloaden.


26-3-07 DENNIS 'TODAY'

dennisDe opvolger van het funky nummer 'No Can Do' is 'Today'. Na een kleine periode van stilte is Dennis helemaal terug met dit pop/soul nummer. Check www.thisisdennis.com en myspace.com/thisisdennismusic voor de laatste nieuwtjes!


24-3-07 TOUCHIN' TONGUES NIEUWE SINGLE

touchin tonguesDe gloednieuwe single 'Fool' van Touchin' Tongues is er! Vanaf medio april zal de promotie van start gaan. Hou de site in de gaten voor optredens, release datum en de nieuwtjes rondom de band.


22-3-07 HER NAME IS DENNIS

dennisOp vrijdag 14 april is het dan zover, het debuutalbum van Dennis ligt dan in de winkels. Een album vol rock, pop en soul invloeden dat je zeker niet mag missen!
Maandag 16 april is de album launch in het Oliehuis te Haarlem. Wil je hierbij aanwezig zijn? Mail dan naar iris@whosnextrecords.nl.


NIEUWS ARCHIEF

2008
2006
2005
2004

- terug naar top -